Het aanleveren van documenten

Wij ontvangen uw bestand het liefst als een PDF document.

Een PDF is dé standaard voor het uitwisselen van digitale documenten. Omdat het formaat lettertypen en afbeeldingen bijsluit loopt u niet het risico dat door een verkeerde versie van een font (lettertype) , of een afbeelding verschoven is. Bovendien is het buitengewoon eenvoudig om deze PDF bestanden te maken. Zorg wel dat: De resolutie hoog genoeg is, u het juiste pagina formaat gekozen heeft. Een PDF bestand is "read only", wij kunnen het slechts afdrukken, maar er niets meer in wijzigen.

Als uw document tot aan de rand afgedrukt dient te worden, vragen wij u om uw bestand met zogenaamde 'afloop' te maken. Het beeld moet groter zijn dan de pagina.

I.v.m. kleine afwijkingen van de drukpositie op papier of tijdens het afwerken vragen wij om een afloop van het beeld bij drukwerk dat aflopende afbeeldingen, lijnen of vlakken bevat.
In de regel hanteren wij een afloop van 3-5 mm.
In feite is het een extra bedrukking buiten het afgewerkte formaat om tijdens het 'schoonsnijden' van het document witte randen te voorkomen.

Vraagt u ons gerust om de aanleverspecificaties van uw product, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HOE KAN IK EEN PDF BESTAND MAKEN VAN MIJN DOCUMENT?

Het maken van een PDF-bestand is net zo eenvoudig als printen. Het kan gratis online, of u heeft hiervoor een programma nodig waarmee u een printer installeert die 'print' naar een PDF-bestand. U kunt hier het programma van Adobe voor gebruiken (Adobe Acrobat Professional) of u kunt een gratis tool gebruiken via internet zoals PDF Creator of pdf995.
De eenvoudigste manier is de gratis tool die u kunt activeren door te klikken op de onderstaande link of op het pdf afbeelding aan de linkerzijde van deze website. Het wijst zich van zelf.
Let er op dat u bij het maken van de pdf-bestand VOORAF het juiste papierformaat instelt. (in uw eigen document)

HOE BEKIJK IK EEN PDF-BESTAND?

U kunt een PDF-bestand bekijken met het gratis programma Adobe Acrobat Reader.
Dit programma kunt u hier downloaden.

WAAROM IS PDF NU ZO HANDIG?

De grote kracht van een pdf-bestand is het feit dat de bestanden compact zijn en er geen dingen meer kunnen verspringen. Zo weet u precies wat u krijgt en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Heeft u hier vragen over, neemt u dan even contact met ons op.